Keurmerken

logo_letselschade-kieswijzerRTEmagicC_Logo_Specialisatie.jpg

   

Letselschade Advocaat Laseur


Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

Mijn naam is Ivo Laseur en ik heb het kantoor opgericht. Mijn werk is mijn passie. Ik heb in het jaar 2007 mijn studie Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam cum laude afgerond. Vervolgens heb ik mij als advocaat gespecialiseerd in letselschade. In dit kader heb ik eerst bij een groot letselschadeadvocatenkantoor gewerkt en daarna bij een groot regionaal kantoor, met een kleine sectie op het gebied van letselschade. Bij dit laatste kantoor heb ik de Grotius Specialisatieopleiding Personenschade cum laude afgerond.

Vanwege mijn ervaring en opleidingen beschik ik over het keurmerk van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Van die vereniging ben ik ook lid. Bovendien ben ik lid van de PR­commissie van de LSA. In die hoedanigheid denk ik over en werk ik mee aan de promotie van de LSA. Daarnaast ben ik lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR). Tot slot heb ik diverse (wetenschappelijke) publicaties op mijn naam staan.

Mocht u meer willen weten over het kantoor, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 06 30 46 54 00 of 072 70 740 61 of kunt een e­-mailbericht zenden aan het adres: info@letselschadeadvocaatlaseur.nl

Ik ben u graag van dienst!

Lidmaatschappen / nevenfuncties:    • Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

    • Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)

    • Lid van de PR commissie van de LSA

    • Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR)