Letselschade

Als een ongeval tot letsel leidt, dan leidt dat letsel veelal tot schade.

Er is dan sprake van letselschade. U maakt (medische) kosten of verliest inkomsten als gevolg van dat letsel. Uw leven verandert.

Alle zorgen uit handen

Vanaf het eerste moment na het ongeval wordt u zo veel mogelijk uit handen genomen. De advocaat bezoekt u thuis en informeert u over uw mogelijkheden. De eerstvolgende stap is het vaststellen dat de veroorzaker van uw letsel aansprakelijk is voor uw schade. Zodra de aansprakelijkheid vaststaat, dient uw schade vergoed te worden. Over de kosten van de advocaat hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Naast uw schade, dienen namelijk ook de kosten van een advocaat volledig vergoed te worden. Het kost u dan dus niets als u Letselschade Advocaat Laseur inschakelt!

Herstel, re-integratie en schadevergoeding

Na deze eerste stap wordt de aandacht gericht op uw herstel, uw re-integratie en uw schade. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van andere deskundigen. Een ingeschakelde medisch adviseur adviseert over uw letsel en houdt uw herstelproces in de gaten. Een arbeidsdeskundige adviseert u over uw contacten met uw werkgever en helpt u bij uw re-integratie. En, na inventarisatie van uw schade, berekent uiteindelijk een rekenkundige de hoogte van de schadevergoeding waar u recht op hebt.