Letselschade Advocaat Laseur

Over ons kantoor

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

Mijn naam is Ivo Laseur en ik heb het kantoor opgericht. Mijn werk is mijn passie. Ik heb in het jaar 2007 mijn studie Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam cum laude afgerond. Vervolgens heb ik mij als advocaat gespecialiseerd in letselschade. In dit kader heb ik eerst bij een groot letselschadeadvocatenkantoor gewerkt en daarna bij een groot regionaal kantoor, met een kleine sectie op het gebied van letselschade. Bij dit laatste kantoor heb ik de Grotius Specialisatieopleiding Personenschade cum laude afgerond.

Vanwege mijn ervaring en opleidingen beschik ik over het keurmerk van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Van die vereniging ben ik ook lid. Bovendien ben ik lid van de PR­commissie van de LSA. In die hoedanigheid denk ik over en werk ik mee aan de promotie van de LSA. Daarnaast ben ik lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR). Tot slot heb ik diverse (wetenschappelijke) publicaties op mijn naam staan.

Mocht u meer willen weten over het kantoor, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 06 30 46 54 00 of 072 70 740 61 of kunt een e­-mailbericht zenden aan het adres: info@letselschadeadvocaatlaseur.nl

Ik ben u graag van dienst!

Lidmaatschappen / nevenfuncties:

  • Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
  • Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)
  • Lid van de PR commissie van de LSA
  • Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR)

Mijn naam is Suzanne Rensen en ik ben werkzaam als advocaat bij Letselschade Advocaat Laseur. Voordat ik werkzaam was bij Letselschade Advocaat Laseur heb ik de master Aansprakelijkheid & Verzekering afgerond aan de Erasmus Universiteit. Deze master richt zich in het bijzonder op de letselschadepraktijk. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende (advocaten)kantoren praktijkervaring opgedaan, waarbij mijn focus altijd op de letselschade heeft gelegen.

De gevolgen van een verkeersongeval of een arbeidsongeval kunnen een zeer grote impact op uw leven hebben. Er verandert veel in het leven van u en uw naasten. Soms tijdelijk, soms voor altijd. Ik bied u graag juridische bijstand in deze heftige periode.

Ik ben betrokken, gedreven en doe er alles aan om u op de beste wijze juridisch bij te staan. Door uw omstandigheden te optimaliseren, kunt u zich richten op uw herstel. Daarnaast probeer ik uiteraard financieel voor het maximaal haalbare te gaan. Het letselschadetraject zal ik samen met u stap voor stap doorlopen. Het is mijn doel om u weer vertrouwen te geven in uw toekomst!

Indien u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 06 58 72 77 62 of kunt een e­-mailbericht zenden aan het adres: rensen@lsal.nl

"Uw advocaat aan huis!"

Door heel Nederland!