Verkeersongeval van automobilist

Bent u als automobilist betrokken geweest bij een verkeersongeval? En heeft u daarbij letsel opgelopen?

Laat u dan informeren over de mogelijkheden om een volledige vergoeding van uw schade te krijgen! Als het ongeval door een ander is veroorzaakt, moet die ander uw schade volledig vergoeden. Dat geldt ook voor de kosten van een door u ingeschakelde letselschadeadvocaat. Op kosten van de aansprakelijke partij worden uw belangen behartigd en wordt uw schade volledig verhaald.

Alle zorgen uit handen

Vanaf het eerste moment na het ongeval wordt u zo veel mogelijk uit handen genomen. De eerste stap daarbij is het vaststellen van de aansprakelijkheid van de veroorzaker van het ongeval. Er wordt daartoe informatie bij de politie opgevraagd, getuigen worden benaderd en de plaats van het ongeval wordt onderzocht. Zodra de aansprakelijkheid vaststaat, dient uw schade vergoed te worden. Over de kosten van de advocaat hoeft u zich dan ook geen zorgen meer te maken. Naast uw schade, dienen namelijk ook de kosten van een advocaat volledig vergoed te worden. Het kost u dan dus niets als u Letselschade Advocaat Laseur inschakelt!

Herstel, re-integratie en schadevergoeding

Na deze eerste stap is de aandacht gericht op uw herstel, uw re-integratie en uw schade. Daarbij wordt gebruikgemaakt van andere deskundigen. Een ingeschakelde medisch adviseur adviseert over uw letsel en houdt uw herstelproces in de gaten. Een arbeidsdeskundige helpt u bij uw re-integratie. En, na inventarisatie van uw schade, berekent uiteindelijk een rekenkundige de hoogte van de schadevergoeding waar u recht op hebt.