Letselschade na verkeersongeval

Uw claim voor een zorgeloze toekomst

In letterlijk één klap en een fractie van een seconde is het leven veranderd. Dat ervaren veel slachtoffers van een verkeersongeval. Zij kunnen daardoor diverse soorten van letsels oplopen, zoals botbreuken, een whiplash of een dwarslaesie. Ook kunnen verkeersslachtoffers te kampen krijgen met psychisch letsel. Letselschade Advocaat Laseur zorgt ervoor dat de negatieve gevolgen van een verkeersongeluk voor u zo veel mogelijk beperkt blijven.

Alle zorgen uit handen

Vanaf het eerste moment na het ongeval neemt de advocaat u zoveel mogelijk uit handen. De eerste stap daarbij is het vaststellen van de aansprakelijkheid van de veroorzaker van het ongeval. Er wordt informatie bij de politie opgevraagd, getuigen worden benaderd en de plaats van het ongeval wordt onderzocht. Zodra de aansprakelijkheid vaststaat, dient uw schade vergoed te worden. Over de kosten van de advocaat hoeft u zich dan ook geen zorgen meer te maken. Naast uw schade, dienen namelijk ook de kosten van een advocaat volledig vergoed te worden. Het kost u dan dus niets als u Letselschade Advocaat Laseur inschakelt!

Herstel, re-integratie en schadevergoeding

Na deze eerste stap wordt de aandacht gericht op uw herstel, uw re-integratie en uw schade. Daarbij wordt ook gebruikgemaakt van andere deskundigen. Een ingeschakelde medisch adviseur adviseert over uw letsel en houdt uw herstelproces in de gaten. Een arbeidsdeskundige helpt u bij uw re-integratie. En, na inventarisatie van uw schade, berekent uiteindelijk een rekenkundige de hoogte van de schadevergoeding waar u recht op hebt.